G-ZZ66YN8BQN

شاتکریت چیست

شاتکریت چیست

بتن پاشنده یا شاتکریت چیست:روشی است که در آن بتن بر روی یک سطح پاشیده میشود.و یک لایه متراکم را ایجاد میکند.در مواردی که شکل کار پیچیده باشد ویا هزینه زیادی برای قالب بندی لازم باشد،از این روش استفاده میکنند.
استفاده از این روش به بررسی های مناسب ، وتجربه و تخصص فنی نیازمند است.امتیاز مهم این روش در مقایسه با بتن معمولی در این است که در این روش ، یک سطح لازم داریم.اجرای بتن برای سطح گردو قوسی مانند،تونلها و دودکشها با این روش امکان پذیر شده است.
دو نوع بتن پاشنده داریم که بر اساس زمان مخلوط کردن سنگدانه و سیمان دسته بندی شده است.شاتکریت امروزه در بسیاری از کارها استفاده میشود،مانند:پوشش داخلی تونل ها ساخت منابع بتنی ،ایجاد پوشش ضد آتش بر روی بناهای گوناگون ،تعمیریا بهینه سازی ،ثابت کردن شیبها و…
تری دی پانل
تولید دیوارهای پیش ساخته تری دی پانل با به کار گیری نیروهای فعال و با تجربه
تری دی پانل
مدیران جوان خوش فکر و فعال
مهندس محمد مهدی علی پور و مهندس علی رضا علی پور به همرا تیم با تجربه و پر تلاش
با تضمین کیفیت
ماندگاری و دوام و کیفیت برتر محصول را از پنل اباد بخواهید.پرقدرت در کنار شماییم
تلفن های تماس
021-77494703 ----09122161925----09127246218--
تمرکز وتعهد
با ما باشید با قدرت و تجربه باشما هستیم
اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

مراحل اجرای ساختمان

مراحل اجرای ساختمان-مراحل گود برداری:گود برداری دونوع است :1 .حفاظت شده یا مهار بندی شده 2.حفاظت نشده. در شرایطی که احتمال ریزش خاک به داخل گود وجود داشته باشد،باید به دنبال روشی برای پایدار سازی گود باشیم.بعضی وقتها هم ممکن است،به خاطر مقاومت بالای خاک،کم عمق بودن گود برداری،ویا وجود نداشتن ساختمان مجاور،و نبودن سرباره روی خاک اطراف گود نیاز به پایدارسازی و مهاربندی گود نداشته باشیم.اولین مرحله ی اجرای گود برداری،محاسبه ی حجم گودمان است.
با توجه به جزییات نقشه ی اصلی،و پروفیل های طولی و عرضی محاسبه میشود.پس از آن باید گوشه ها و مرزهای گودمان را طبق نقشه مشخص کنیم.و سپس عملیات خاک برداری را شروع میکنیم.

اگر نیاز به پایدار سازی و اجرای سازه ی نگهبان،داشته باشیم،باید نوع سازه ی نگهبانی که قرار است اجرا شود را مشخص کنیم.کندن زمین و خاک برداری یعنی حذف نیروی مقاوم در برابر نیروی محرک قسمتی از خاک.واضح است که هرچه عمق گودمون بیشتر باشد،عملیات خاک برداری حساس تر میشود.وباید با برنامه ریزی دقیق و مرحله به مرحله انجام شود.بنابراین منطقی نیست که اولخاک برداری کنیم و بعد از آن سازه ی نگهبان رو اجرا کنیم.چراکه با خطر واژگونی ساختمان های مجاور و نشست آنها و سقوط به داخل گود مواجه میشویم.در این شرایط باید،با توجه به مسایل فنی به صورت مرحله به مرحله و قسمت به قسمت،اقدام به خاک برداری کنیم.و اجرای سازه ی نگهبان رابه طور همزمان انجام دهیم.بسته به خاک ممکن است نیاز باشد،که دیوارهای گودرا برای جلوگیری از ریزش خرده سنگ به داخل گود بپوشانیم.

این کار برای عمق های کم تا 4 متر با یک لایه گچ انجام میشود.و اگر گودمان عمیق باشد،روی دیوار آرماتور بندی میشود.وملات ماسه سیمان با شاتکریت روی آن پاشیده میشود.همه ی مراحل اجرای گود،درنهایت باید به جایی برسد که هیچ خطری ساختمانهای مجاور و نیروی انسانی داخل گود را تهدید نکند.در واقع بتوان با خیال راحت عملیات اجرای فونداسیون را شروع کرد.